Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

     Sponsor Jakko Sport

Tarieven 2019:

Volwassenen recreanten € 92,50

Licenties € 24,60

Jeugdlopers (tot en met jaar waarin je 20 wordt, inclusief licentie):  € 65,-

Technisch ondersteunende leden € 10,-

Rustend lid € 30,-

Start-to-Run Maart incl. inschrijfgeld € 67,50

Start-to-Run September incl. inschrijfgeld € 32,50

Wandelaars € 30,50

Inschrijfgeld nieuwe leden € 8,50

Ieder kwartaal zal het lidmaatschapsgeld (bij automatische incasso) voor dat kwartaal geïnd worden.Het voordeel van de kwartaalincasso is dat je in termijnen betaalt. Indien je dit niet zou willen betaal je aan het begin van het jaar in één keer het gehele bedrag, dan dien je zelf over te maken. Indien de incasso om welke reden dan ook een probleem is, neem dan even contact op met de ledenadministratie (zie onder) voor een eventuele aparte afspraak.

De contributie geldt hoe dan ook voor het gehele lopende jaar. Mocht je alsnog willen opzeggen, wat we natuurlijk niet hopen (!) doe dit dan uiterlijk eind november bij de Ledenadministratie (zie onder) – wij moeten opzeggingen vóór 1 december doorgeven bij de Atletiekunie, anders moet er weer een volledig jaar worden afgedragen. Dat zou jammer zijn voor zowel de club als jezelf. Mocht je niet meer kunnen of willen lopen, dan kun je natuurlijk ook nog ‘rustend lid’ worden. Je blijft het clubblad houden, maar betaalt dan het bedrag behorend bij 'donateurs' per jaar en ondersteunt de club. Voor nieuwe leden zal de contributie ingaan naar rato vanaf de maand van inschrijving. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Kees Groenenberg, 06-10403855 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

User Menu

Copyright Altena Road Runners © 2014. All Rights Reserved.