Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

     Sponsor Jakko Sport

Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fitter voelen en de voldoening ervaar je echt niet alleen achteraf! Na zes weken trainen met je loopmaatjes ben je helemaal klaar voor de Start to Finish loop. Je kunt dan ongeveer 25 minuten hardlopen, believe it!

Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend.

Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen !

Ben je al enthousiast of wil je eerst nog meer weten? Lees dan gewoon nog even verder. Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, ga mee naar buiten!

Zowel in het voorjaar als in het najaar organiseert de hardloopvereniging een start-to-run cyclus. Na afloop van de cyclus biedt de Altena Road Runners een vervolgcursus aan die streeft er naar om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. 

Hou de website in de gaten voor meer informatie over de start-to-run cyclus en het aanmelden. Bij vragen mail of bel dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23554785.

 

 

Copyright Altena Road Runners © 2019. All Rights Reserved.