Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

     Sponsor Jakko Sport

Blankers & van Vark nieuwe naamgever Altena Road Circuit

Bij de start van het Het Altena Road Circuit 2015 op 25 april in Sleeuwijk zal Blankers & Van Vark uit Werkendam de nieuwe naamgever zijn.

Directeur David Blankers en de nieuwe coördinator van het loopcircuit, Jan van Herwijnen, tekenden 2 februari de overeenkomst.

Hoofdsponsor 2015

Het door Blankers in 2003 opgerichte bedrijf, welke gespecialiseerd is op het gebied van administraties, advies en belastingzaken, wil door middel van dit loopcircuit hun naamsbekendheid in de regio en ver daarbuiten vergroten. Wij zijn adviseurs die financiële en fiscale dienstverlening bieden aan met name ondernemers in het MKB. Onze missie is om dé (gespreks)partner te zijn voor de ondernemer. Vanuit ons kantoor in Werkendam bedienen we met een gemotiveerd team van medewerkers een zeer gevarieerde klantenkring. Zowel kleine als grote bedrijven in uiteenlopende branches vertrouwen hun financiële en fiscale zaken aan ons toe. Een toegevoegde waarde leveren we in de manier waarop wij onze diensten zorgvuldig afstemmen op de behoeften en doelstellingen van de klant vertelt Blankers, zelf ook een fanatiek loper, hij hoopt dat het circuit de komende jaren een mooie groei zal doormaken . Ook is hij trots dat de naam van zijn bedrijf onderdeel is van het oudste loopcircuit in Nederland .

Dit jaar tellen 6 regiowedstrijden mee voor het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit . Via 10 km in Sleeuwijk, 5 km in Werkendam,5EM in Genderen, 5 km Giessen, 10 km Hank zal de halve marathon in Woudrichem begin november de afsluiting zijn.


Meer info over de wedstrijden kun je vinden op www.altenaroadcircuit.nl , hier kun je je tevens inschrijven voor de verschillende wedstrijden.

 

Copyright Altena Road Runners © 2019. All Rights Reserved.