Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

   

Start 16 september met de najaarscyclus van Start To Run in Giessen 

Wil jij ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en je conditie te verbeteren? En dan het liefst bij jou in de buurt? Maar vind je die eerste stap zo lastig. Dan is Start to Run iets voor jou!

Vanaf zaterdag 16 september organiseren wij in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Op je eigen niveau ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen aanvang 19.45 uur. 

Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolg cursus aan waarbij het streven is om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. Ik zie je graag op 16 september bij sporthal De Jager in Giessen ingang sportvelden. Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar. 

Heb je vragen  kun je altijd mailen of bellen naar Jan van Herwijnen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / 06-23554785.

 

Copyright Altena Road Runners © 2017. All Rights Reserved.